PRAGTFULD VILLA PÅ KRETA NÆR CHANIA UDLEJES
Pragtfuld villa på Kreta nær Chania udlejes
3 klimazoner 
Topbar
Overskrift

Januar: Koldt, regnfuldt og blæsende. Der en en periode på en uges tidi januar hvor vejret generelt er godt og vindstille. Denne periode kaldes The Halcyoon Days.

Februar: Lidt varmere og mere solrigt end i januar. Som de første blomstrer mandeltræerne i februar. Vejret er omskifteligt med både varme og kolde dage.

Marts: Sædvanligvis koldt og blæsende, men med mange solskinsdage. I marts 2001 oplevede Kreta en hedebølge med temperaturer op til 30° C, men dette var en undtagelse.

April: Forår på Kreta med medium temperaturer og ikke så regnfuldt. Blomster vokser frem overalt og er et fantastisk syn.

Maj: Varmt og solrigt. Regn er sjældent set efter 10. maj. Nordvestvinden (meltemi) er endnu ikke begyndt at blæse, havet er roligt og naturen viser sig fra sin bedste side. Maj er den bedste måned for udendørs aktiviteter. Det kan dog være lidt køligt om natten.

Juni: Solen bager og det er varmt. Perfekt badevejr.

Juli og august: Blæsende og meget varmt. I juli og august blæser nordvestvinden. Temperaturer ofte mellem 30-35° C.

September: Solrigt, mindre blæsende og lidt køligere. God måned for udendørs aktiviteter. Vær forberedt på lidt kølige nætter, især i bjergområderne.

Oktober: Solrigt, få dage med blæsevejr, nogle dage med regn, specielt i den vestlige del. Vejret er perfekt for udendørs aktiviteter. Oktober er den måned hvor den traditionelle kretensiske brandy, Raki, bliver destilleret fra vindrueskaller.

November: Vejret bliver ustadigt. Der kan både være solskinsdage, grå regnvejrsdage og dage med blæst. Varmt tøj og en paraply er fornuftig beklædning. Nu starter sydvinden som sommetider fører sand med sig fra Sahara ørkenen.

December: Vejret skifter fra år til år med en blanding af blæst, vindstille, regn, sol, kolde og varme dage. Varmt tøj men også badetøj. Der er dage hvor temperaturerne langs sydkysten gør svømning muligt og behageligt.

 


Vejret 
Vejret.dk
Vejret time for time,
YR.no
Vejret i Chanie

Norsk hjemmeside

DMI
Vejret I Kalives

Vejret i Villa 1961 netop nu

Klik på billedet og se vejret lige nu
Vejret lige nu i chania Web camera

Klik på billedet og se vejret på havnen i Chania Kreta netop nu

http://lundsteen.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net