PRAGTFULD VILLA PÅ KRETA NÆR CHANIA UDLEJES
Pragtfuld villa på Kreta nær Chania udlejes
Flybilletter 

Fly
Der er 2 lufthavne på Kreta. Flyv direkte til Chania. Beregn fra 1200 til 3200 kr. pr. person til fly tur/retur, alt efter afrejse dato og varighed. Det nemmeste er, at flyve direkte med charter bureauernes "flight only" flybilletter. De flyver fra København og Billund, til Chania.
Ryan air flyver også til Chania. Fra 2015 flyver de både fra Billund & københavn


Der er flere måder at købe flybilletter til Kreta på. Den billigste periode, at komme til øen på, er fra 1. april til 30. oktober. Hvis man er fleksibel er det muligt at komme til Kreta for mellem 1000,00 - 2000,00 kr for en returbillet.  Flyvetiden er ca. 3 timer og 25 minutter.
De billigste billetter har vi de sidste mange gange fundet hos APOLLO REJSER, ca 1 måned før afrejse tidspunktet.

I perioden 1. november til 30. marts kan man f.eks flyve med lavprisfly til Athen, og derefter tage et indenrigsfly til Kreta. Hvis man går ind på SAS´s eller Lufthansa´s hjemmeside kan man se, hvilke dage det er billigst at flyve til Chania. Typisk kan man sagtens finde billige flybilletter til Athen og derefter videre til Chania til priser på mellem 2000 kroner og 3000 kroner.

 

Forskellige søgninger på flybilletter til Kreta

Flyselskaberne bruger ikke samme systemer. Det er derfor, at man finder forskellige muligheder alt efter hvor man søger henne. De fleste ruteflyselskaber anvender et system, Amadeus. Lavpris flyselskaberne bruger Airkiosk og andre bookingsystemer, når du søger efter flybilletter til Kreta. Det er noget af en jungle, så det er godt at vide hvilke steder man skal huske at søge for også at finde frem til alle udbud.

Man kan enten søge på steder, som lever af at sælge billige flybilletter for selskaberne indirekte, eller man kan søge på flyselskabernes egne sider. Her findes nogle gode eksempler på sider, som formidler flybilletter. på modsatte side kan du se de sider, som vi anbefaler, at man søger billetter på.

Husk at når man finder en billig flybillet hos en formidler, som feks www.Momondo.dk, så er det en god idé også at tjekke flyselskabets egen hjemmeside for, at se om de skulle kunne ordne det lidt billigere selv.

Hvis man i stedet vil starte med at søge på flyselskabernes egne hjemmesider, må man først vide hvordan ruterne hænger sammen. Det kan klares ret enkelt ved at se på feks hjemmesiden for Athens lufthavn, for at se hvilke fly og selskaber, som lander dér hver uge.

Det er også muligt at sejle til Chania fra Athen (Pyræus). Denne løsning kunne f.eks være en ide hvis man tager en billig flybillet til Athen og har god tid til at nyde rejsen til Kreta. Man sejler kl 21. fra Athen og er fremme kl. 5,25 om morgenen. Hvis lejer en udvendig sovekahyt med bruser og 2 sovepladser koster en returbillet pr. person ca. 1100 kr pr person. Du kan booke via denne hjemmeside.

Men nemmest er selvfølgelig, at flyve direkte til Kreta.

 

 

 

 

Hvad gør du, hvis flyselskabet går konkurs?

Der er kommet nye regler på området, der betyder, at alle, der rejser med fly, kan blive dækket af konkursforsikringen hos Rejsegarantifonden.

Hvis du køber flybillet, skal du sørge for at tegne en konkursforsikring, hvis du vil sikre dig mod at stå med en ugyldig billet, hvis selskabet krakker.

Fra første januar skal bureauerne, der sælger flybilletter, tilbyde kunderne at købe en konkursforsikring til 20 kr. Også selv om billetterne købes på nettet.

Men det er i sidste ende kundens eget ansvar at sikre sig en forsikring, selvom bureauet har pligt til at tilbyde den.

"Uden forsikring er der ingen dækning. Hvis det ikke står på fakturaen, at kunden har købt en dækning, er han ikke omfattet," siger Birgitte Fjeldhoff, direktør for Rejsegarantifonden, til borsen.dk.

Ofte folk i klemme

Før de nye regler trådte i kraft, var det kun pakkerejser, der var omfattet af forsikringen. Fordi alle flybilletter kun har været omfattet af rejsegarantiordningen siden årsskiftet, har Rejsegarantifonden ikke opgjort tal over, hvor mange flypassagerer, der er blevet ramt af konkurs.

Under de gamle regler, hvor man kun registrerede selskaber, der solgte pakkerejser, oplevede rejsegarantifondet ofte, at folk kom i klemme:

"I næsten hver konkurs har der været nogen, der bare har købt en billet af rejsebureauet, altså ikke en pakke, men bare en billet, og derfor ikke fik dækning,"

Sterling inspirerede til nye regler

Da Sterling gik konkurs, var der folk, der stod med billetter, som ikke kunne bruges.

"Folk, der havde købt flybillet hos Sterling, var ikke dækket, så der var folk, der ikke havde nogen dækning. Nogen strandede i udlandet, andre kom aldrig af sted,"
"Det var episoden med Sterling, der gav idéen til at lave en ny lov, hvor flybilletter alene også er dækket af fonden."

 
Flybilletter
Apollo rejser

Apollo rejser rejser til Chania torsdag, fredag lørdag fra den 16/4 til den 15/10. Se indvidere last minute tilbud på http://www.apollorejser.dk/da/tilbud-og-rabatter/last-minute/pages/last-minute.aspx

Norwegian

Flyver til København fra Chania i perioden 8 maj til 16 oktober hver søndage

Air berlin

Flyver hver onsdage til Chania i perioden 1 juni til 12 oktober

Billettter til Chania
Sun Tours
Sun Tours

Flyver til Chania hver fredag og mandag

Momondo

Momondo søger de andre søgemaskiner og giver overblik over priser fra 700 rejsesider.
Momondo er ikke et rejsebureau, og sælger ikke flybilletter, men linker dig videre til den bedste udbyder.
Sådan bare hurtigt og nemt...go' rejse

SAS

Sas flyver til Athen mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag. I Athen skal du skifte til Agean Air lines

Lufthansa

Lufthansa flyver fra København til Athen alle ugens dage. Onsdage og torsdage er billigst. Kan med fordel kobles sammen med Aegean Airlines

Indrigs flyvning i Grækenland
Agegean Airlines

Aegean airlines har mange afgange fra Athen til Chanie hver eneste dag. Er du tidlig ude kan du købe en retur billet til 27 euro ( ca 200,00 kr)

One Way flyrejser
Spies Rejser til Kreta

Har du kun brug for at flyve den ene vej? Spies tilbyder dig one way-flybilletter til favorable priser på flere ruter til Chania og fra Danmark

One way Flybilletter
Bravo tours

Når du bestiller one way, bestiller du en flybillet fra en lufthavn til en anden – altså en enkeltvej billet. Du bestiller enten fra Danmark til et rejsemål eller en billet fra rejsemål til danmark.Prisen inkludere flytillæg.
Vi gør opmærksom på at book-knappen leder ind til en søgemaskine, hvor du selv skal udfylde informationerne.

Skyscanner

Det er en anderledes flypris-søgemaskine i den forstand, at den lægger vægt på hvornår du vil afsted, frem for hvorhen. Hvis man altså bare gerne vil afsted, og ikke er så kritisk med destinationen, kan dette være måden at finde de aller billigste flybilletter

Kilroy Travel

Søgningen på Kilroy.dk foregår som på mange andre sider, mens listen af resultater er overskuelig og brugervenlig. Blandt andet tilbyder Kilroy, at man nemt og hurtigt kan justere afrejse- og ankomsttidspunkter og se yderligere flydetaljer.

Flybilletter til Chania
Star tour

Star Tour flyver fra Chania fra midten af april til midten af oktober. Se indvidere http://www.startour.dk/Tilbud-og-rabatter/ flyver til Kreta tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag

Solfaktor

Solfaktor har udviklet og driver i dag en av nordens mest anvendte søgemaskiner for rejser med charter og lavprisfly fra hele norden til hele verden!

Solfaktor har med sit brugervenlige snit, lavet en forbrugerfokuseret, hurtig og uafhængig sammenligning blandt samtlige charterrejser der tilbydes fra de nordiske rejsearrangører og udvalgte lavpris flyselskaber.

Rejseplanen
Her kan du finde ruter til Kreta

4-dags cruise
Krydstogt 4 dage 3 nætter – Oplev de Ægæiske legender
Krydstogt 4 dage 3 nætter – Kreta - Santorini - Athen - Turkiet

Leje en bil i Chania lufthavn
Klik her hvis du vil booke en bil i lufthavnen

EasyTerra

Lej in Taxa til huset hjemmefra
Klik her, hvis finde en Taxa til fast pris

Kontakt os på engelsk
Tlf.: +30 6945894694
Fax: +30 2825052000
Send os en e-mail
Kontakt os på dansk
Tlf.: 26152114
Send os en e-mail

* Fra Chania lufthavn til:

Plaka (VILLA 1961)

45 Euro = 335,00 kr







Færger til Grækenland intern og ekstern
Kør selv til KRETA
KØR SELV TIL KRETA

Hvis du en dag beslutter dig selv at køre til Kreta, er denne side et nyttigt links

Færger til Kreta
Klik her hvis hu ønsker at booke en færgebillet

Færge
Hvis du vil ankomme til Kreta fra hav siden, så kan vi anbefale at sejle fra Athen (Piraeus) til Kreta. Det er en dejlig tur og der sejles til både Chania, Rethymnon og Heraklion.

Fra Athens lufthavn afgår busser til Piraeus. Det tager ca. 1 time. Der er mulighed for opbevaring af bagage på havnen hvis der er ventetid indtil færgen sejler. Man sejler fra Piraeus havn typisk om aftenen og ankommer til Kreta om morgenen dagen efter. Sejltid: ca. 9 timer.

Prisen er ca. 3200 dkr. for 2 personer i en indvendig kahyt med eget bad/toilet. Se www.aferry.dk/

Bus infor
Ta bussen- det er billigt

Billig parkering i lufthavnen
Klik her og bestil en billig parkeringsplads i Københavns lufthavn

http://lundsteen.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net